Er du fagperson?

Smertesagen (tidligere SmerteDanmark) er en interesseorganisation, der arbejder for at forbedre vilkårene for kroniske smertepatienter i Danmark.

Som fagperson har du sikkert allerede en bred indsigt i smerteproblematikken. Derfor kan det betyde meget for mange mennesker, hvis du vil støtte op om SmerteDanmarks arbejde.

Se fakta i indlægget under sektionen for “Beslutningstagere”

Hvordan kan du bidrage?

Du kan som fagperson være med til at bidrage til SmerteDanmarks arbejde på flere måder:

Du kan støtte os ved at blive medlem
Du kan tilkendegive din støtte til Smertesagen ligesom en lang række fremtrædende personer allerede har gjort. Du kan se listen her . Skriv til Smerte Sagen <smertesagen@gmail.com> for mere info.
Du kan blive frivillig i Smertesagen. Som frivillig kan du blandt andet hjælpe med at udbrede kendskabet til Smertesagen, faglig rådgivning af smertepatienter eller indlæg i forbindelse med aktiviteter. Skriv til Smertesagen,  så vil vi kontakte dig og drøfte mulighederne.

Faglig og saglig samarbejdspartner

Smertesagen har en stærk forankring i det smertefaglige miljø i Danmark.

Vi ved, at tværfaglighed og samarbejde er den eneste måde at imødegå de komplekse problemstillinger, som både den enkelte smertepatient og sundhedsvæsnet som helhed står overfor. Det faglige fundament er en forudsætning for, at Smertesagen kan fremstå som den faglige og saglige samarbejdspartner, som beslutningstagere tænker på, lytter til og sparrer med i alle spørgsmål i relation til smerter.

Smerter skal på pensumlisten

Vi arbejder for, at smertefysiologi, smertebehandling, smertesygepleje og rehabilitering skal indskrives som en obligatorisk del af pensum på alle sundhedsprofessionelle uddannelser, så vi kan sikre, at folk med akutte smerter bliver opdaget og behandlet korrekt, således at deres smerter ikke udvikler sig og bliver kroniske.